Informatie

Melden/afmelden
Deelnemers aan de Intersport Voetbaldagen worden elke dag om 09.00 uur op locatie verwacht. Bij aankomst melden de deelnemers zich bij hun trainer. Als deelnemers (om wat voor reden dan ook) niet, of later komen wordt men geacht dit telefonisch door te geven aan het stafhoofd. Het dagprogramma duurt tot circa 14.00 uur. Voordat deelnemers de locatie verlaten melden ze zich af bij hun trainer.

Belangrijke adressen/tel. nummers
RKSV UDI'19/CSU
Sportpark Parkzicht
Parklaan 4
5404 NH Uden
tel: 0413-264529

Stafhoofd: Jeroen van Vuuren  
Stafhoofd: Danielle Koops - van Dam  


Verzekeringen
De organisatie heeft voor alle deelnemers een collectieve ongevallenverzekering en een collectieve aansprakelijkheidsverzekering afgesloten.

Waardevolle spullen
Het meebrengen van waardevolle spullen is niet verstandig. Voorkom ellende door alleen spullen mee te nemen die je nodig hebt voor het voetballen. Het is heel belangrijk om je spullen te merken.

Lunch/consumpties
Deelnemers dienen zelf een lunchpakket en een eventueel tussendoortje (fruit o.d.) mee te nemen. Elke deelnemer ontvangt van de organisatie een consumptie. Deelnemers dienen zelf te zorgen voor extra drinken. Een tekort aan drinken (in warme periodes) kan onder andere leiden tot blessures.

Kleding
Iedere deelnemer ontvangt een set kleding bestaande uit een shirt, broek en kousen. Het stafhoofd zal zijn best doen om iedereen zo goed mogelijk te helpen als kleding kapot - of - veel te groot/klein is.

Sportiviteit
Tijdens de Intersport Voetbaldagen dien jij je altijd sportief te gedragen ten opzichte van anderen. Als je sport dan hoort daar winst en verlies bij. Iedereen heeft wel eens ervaren dat hij/zij te maken krijgt met onsportief gedrag. Dit moeten we dus zien te voorkomen door met elkaar af te spreken dat we elkaar respecteren. Altijd!

Orde en netheid
Papier, drinkbekers en ander afval horen in de daarvoor bestemde afvalbakken. Voetbalschoenen dienen alleen te worden gebruikt op de sportvelden. Neem badslippers of sportschoenen mee om in de pauzes te dragen.

Voorkomen van blessures/ongemakken

  • Zorg ervoor dat teennagels recht en op de goede lengte geknipt zijn.
  • Zorg dat de voetbalkousen goed zitten en niet dubbel, dit voorkomt blaren.
  • Als je nieuwe voetbalschoenen hebt, zorg dan dat deze goed passen en al ingelopen zijn. (Neem ook je oude voetbalschoenen mee).
  • Trek de veters van je voetbalschoenen goed aan.
  • Gebruik van scheenbeschermers is verplicht.
  • Zorg dat je een extra sportuitrusting bij je hebt, dit in verband met slecht weer.
  • Uit veiligheidsoverwegingen is het dragen van horloges en andere sieraden absoluut verboden.
  • Aan het eind van de dag is er de mogelijkheid om te douchen, dit is niet verplicht. Gebruik bij het douchen badslippers om voetschimmel te voorkomen.
  • Doordat je de hele dag bezig bent met allerlei voetbalactiviteiten kan het zijn dat je last van je spieren krijgt. Zorg ervoor dat je goed en gezond eet en drinkt in de pauzes zodat je lichaam zich een beetje kan herstellen van de zware inspanning.
  • Neem thuis voldoende rust om de volgende dag weer fit te zijn.


Indeling
De indeling van de groepen gebeurt zoveel mogelijk op leeftijd. Op de eerste dag van de Intersport Voetbaldagen worden de groepsindelingen bekend gemaakt.

Weersomstandigheden
Tijdens de Intersport Voetbaldagen zijn we sterk afhankelijk van het weer. Neem daarom ook altijd gymschoenen en reservekleding mee. De organisatie kan genoodzaakt zijn, (om welke reden dan ook) om een of meerdere dagen van de Intersport Voetbaldagen af te lasten. De communicatie hierover verloopt via het stafhoofd.

 

 

 

Sponsoren